Píš pre nás a štartuj zadarmo!
top of page

Píš pre nás a štartuj zadarmo!

Updated: Mar 7

Zaujal ťa nadpis? Určite nejde len o „clickbait.“ Ak rád píšeš a zároveň aj pretekáš, určite čítaj ďalej.



Sme prvou športovou organizáciou v Hlohovci, ktorá sa zameriava nielen na rozvoj cyklistiky, ale aj na zapojenie širokej verejnosti. Vzhľadom na náš rast sme sa rozhodli ponúknuť možnosť stať sa súčasťou nášho tímu aj v písanej forme. Hľadáme pravidelných alebo nepravidelných prispievateľov, ktorí budú zdieľať svoje cyklistické zážitky prostredníctvom písaných článkov.


Ako to funguje?

Na začiatok budeme požadovať aspoň jeden článok od teba, aby sme zistili tvoje písacie schopnosti a zameranie. Následne ti poskytneme informácie o našich princípoch a fungovaní nášho blogu, spolu s výhodami, ktoré ti môžeme ponúknuť.



Čo ale znamená „štartuj zadarmo?“

Podobne ako v reálnom živote platí, že nič nie je zadarmo. Ak chceš štartovať na akýchkoľvek pretekoch na Slovensku zdarma, stačí napísať plnohodnotnú reportáž z týchto pretekov. Takto môžeš ušetriť veľa peňazí na registráciu na iné preteky. Okrem toho budeš mať možnosť získať náš merch či cyklistické vybavenie zadarmo.



Nemaj obavy

...ak si nováčik v písaní článkov. Radi ťa to naučíme a poskytneme ti rady, ako napísať kvalitný článok. Tvoje články budú uverejnené na našich webových a sociálnych médiách, čo ti pomôže získať si vlastnú komunitu fanúšikov.



Ideš s nami do toho?

Si pripravený? Nezdráhaj sa a kontaktuj nás cez krátky formulár na našej webovej stránke. Tešíme sa na spoluprácu s tebou!


Nezabudni tento článok aj zdieľať, aby sme oslovili čo najviac potenciálnych prispievateľov. Tešíme sa na teba!

bottom of page