Po trase Sereďmaratónu: Zhodnotenie a pohľad do dudúcnosti
top of page

Po trase Sereďmaratónu: Zhodnotenie a pohľad do dudúcnosti

Cyklisti z okolia Hlohovca sa môžu právom pýšiť sériou úspešných tréningových jázd po trase Sereďmaratónu.



Tieto jazdy im poskytli neoceniteľnú príležitosť spoznať trasu nadchádzajúceho 18. ročníka DHL Sereďmaratónu a zároveň sa pripraviť na to, čo ich čaká v skutočnej súťaži.


Celý proces prípravy sa ešte viac zdokonalil vďaka dvojici tréningových jázd, ktoré priniesli množstvo poznatkov a skúseností. Cyklisti mali možnosť preskúmať každú zákrutu a kľúčové body trasy, čo im dáva dôležitú výhodu pred samotnými pretekmi.



Vodcovská úloha v organizácii týchto jázd patrila občianskemu združeniu Cyklisti z okolia Hlohovca. Ich snaha priniesť cyklistom najlepšie možné prostredie na tréning sa odrážala v každom aspekte týchto udalostí. Spoločnosť SCS - SafetyCar Slovakia sa postarala o bezpečnosť v doprave, čo umožnilo účastníkom zamerať sa výhradne na svoju jazdu.


Teší nás, že na tréningových jazdách nechýbalo ani občerstvenie. Vody, koláče, a banány dodávali energiu a podporovali cyklistov počas ich úsilia.



Dôležitým momentom pre celý tím cyklistov je aj blížiaca sa tlačová konferencia, na ktorej bude oficiálne predstavená trasa 18. ročníka DHL Sereďmaratónu. Táto udalosť je príležitosťou, ako ešte viac posilniť komunitu a predstaviť verejnosti to, čo môže očakávať.


Vďaka dobrovoľným príspevkom účastníkov sa náklady spojené s organizáciou tréningových jázd pokryli, čo je ďalším dôkazom spolupatričnosti a oddanosti cyklistického hnutia.



Počas oboch tréningových jázd mohli cyklisti formou online formulára hrať o 50% lacnejšie štartovné na tohtoročný DHL Sereďmaratón.

A tu sú výhercovia:


  1. lenka.doh.....@g....com

2. info@ra....sk


Veríme, že všetci cyklisti si vychutnali tieto tréningové jazdy a že ich príprava na DHL Sereďmaratón je úspešná. Tešíme sa na stretnutie na ceste a želáme veľa šťastia v nadchádzajúcich pretekoch!


Fotogaléria:

bottom of page