Cyklistika v Hlohovci má nový projekt
top of page

Predstavujeme vám nový projekt

Nebaví ťa jazdiť osamote? Strašia ťa vodiči na cestách? Pridaj sa k nám!


Cyklisti z okolia Hlohovca nezaháľajú a opäť zapli na plné obrátky. Tentoraz sa môžeš tešiť na nový projekt Social Ride, ktorý odštartuje už v marci. Jedná sa o bezplatné cyklojazdy pre verejnosť, no okorenené budú sprievodnými vozidlami zo Safety Car Slovakia. Bude o teba teda postarané ako v bavlnke!





Kedy sa s nami teda môžeš zviezť? 

Po celý rok. V ideálnom prípade by sme projekt chceli ťahať až do konca roka. Samozrejme platí, že v rukách bude mať všetko vyššia moc, a teda počasie. Ak bude v ten deň náhodou pršať, cyklojazda sa neodkladne ruší. Nemusíš však smútiť! Ak so sebou nabalíš kamošov a aj kamošových kamošov, cyklojazdy môžeme usporiadať aj viackrát do mesiaca.





Kto sa môže Social Ride zúčastniť?

Vítaný je každý, kto má bicykel, prilbu a vie rešpektovať organizačné pokyny a dopravné predpisy. Tempo jázd bude okolo 30km/h, no na kopci ťa nejakú tú minútku s chuťou počkáme. 😊Ako bonus sa naučíš základy jazdy v balíku.


Ako nás môžete podporiť?

Na každej cyklojazde budeš mať možnosť nás podporiť dobrovoľným príspevkom. Vyzbierané peniaze pokryjú náklady spojené s cyklojazdami a ostatnými aktivitami pre verejnosť. Aby ste sa s nami cítili zakaždým lepšie. V prípade záujmu sa môžeme vyfešákovať do rovnakých tričiek.


Prečo práve my?

S organizáciou podujatí pre verejnosť máme bohaté skúsenosti. Prvú cyklojazdu sme organizovali už v roku 2017. Vtedy trať viedla z Hlohovca cez Leopoldov, Piešťany, Koplotovce naspäť do Hlohovca. Cyklojazdy sa zúčastnilo 14 cyklistov. Odvtedy sme sa však výrazne posunuli – na poslednom podujatí vás bola už takmer stovka.


Tak nad čím ešte rozmýšľaš? Zober bike a šliapni do toho s nami!





Máš firmu a chcel by si nás podporiť?

Ponúkame priame partnerstvo nie len tohto celoročného projektu, ale aj celého klubu. V prípade záujmu nás môžeš kontaktovať prostredníctvom emailu czoh.info@gmail.com


Staň sa našim fanúšikom na Facebooku a Instagrame!

Pre viac noviniek a informácii priamo z našej kuchyne nás nezabudni sledovať na sociálnych médiách. P.S.: Na Instagrame vychádzajú informácie o čosi skôr. :-)

Autor článku: Barbora Šuchová

bottom of page