SocialRideHC 2024: Vážsky prológ - Úspešný štart ročníka
top of page

SocialRideHC 2024: Vážsky prológ - Úspešný štart ročníka

V nedeľu 24. marca sa uskutočnilo v Hlohovci veľkolepé otvorenie cyklistického ročníka s názvom SocialRideHC 2024.



Podujatie prilákalo viac ako 60 cyklistov, ktorí sa zúčastnili vážskeho prológu, a to s nadšením a potešením. Organizátori z občianskeho združenia Cyklisti z okolia Hlohovca si pochvaľovali nielen účasť, ale aj celkovú atmosféru a priebeh podujatia.



Jazda samotná bola označená ako úspech, s cyklistami vyjadrujúcimi spokojnosť s trasou a organizáciou. Dve sprievodné vozidlá od spoločnosti SafetyCar Slovakia zabezpečovali bezpečnosť účastníkov po celej trase, kým mestská polícia z Hlohovca a Piešťan zabezpečila plynulý priebeh jazdy bez zbytočných komplikácií.

Jedným z najpozitívnejších aspektov podujatia bolo vzájomné rešpektovanie medzi vodičmi a cyklistami. Tento faktor bol kľúčový pre plynulý a bezpečný priebeh celej cyklojazdy.



Po úspešnom absolvovaní trasy čakala na cyklistov v cieli odmena v podobe piva a nealkoholických nápojov zadarmo, čo bolo veľkým povzbudením po náročnej jazde. Navyše, každý účastník dostal zľavový kupón v hodnote 10% dole z jednorázovej objednávky na čokoľvek u partnera Spilka Terasa, čo prispelo k veľkej spokojnosti zúčastnených.



Organizátori vďaka tejto úspešnej udalosti vyjadrili veľkú radosť a súčasne sa tešia na pokračovanie projektu. Veľký záujem o budúce podujatia sľubuje ešte väčšiu cyklistickú udalosť v okolí.



Na záver by sme chceli poďakovať všetkým zúčastneným v mene organizátorov občianskeho združenia Cyklisti z okolia Hlohovca. Bez vášho záujmu a podpory by tento deň nebol tak úspešný.


"Osobitne by som sa chcel poďakovať a pozdvihnúť kvality oboch mestských polícii. No na tej piešťanskej bolo niečo extra. Okrem bezpečného sprievodu na majákoch a siréne, strážnici mestskej polície zabezpečovali aj križovatky pozdĺž prejazdu cez Piešťany. Páni, patrí vám obrovská vďaka! Pán náčelník, bolo mi cťou s Vami spolupracovať." Doplňuje predseda Dominik Tvrdý.



Na ďalšiu cyklojazdu sa môžeme tešiť už koncom apríla, kde sa určite stretáme v ešte väčšom počte a s ešte väčším nadšením pre cyklistiku. Zatiaľ môžete sledovať naše sociálne siete alebo sa jednoducho pridať do udalosti na Facebooku.



Rýchly výber zaujímavostí:

  1. Účasť viac ako 60 cyklistov na vážskom prológu SocialRideHC 2024.

  2. Zabezpečenie trasy pomocou sprievodných vozidiel od SafetyCar Slovakia a asistencia mestských policajtov z Hlohovca a Piešťan.

  3. Vzájomný rešpekt medzi vodičmi a cyklistami, kľúčový pre bezpečný priebeh cyklojazdy.

  4. Odmena v cieli v podobe piva a nealko nápojov pre účastníkov.

  5. Zľavové kupóny pre účastníkov na nákupy u partnera Spilka Terasa.

  6. Veľká spokojnosť organizátorov a partnerov, s veľkým záujmom o pokračovanie projektu.


Viac fotografií z akcie nájdete v GALÉRII.



Napísali o nás:


Foto: ©Liliana Tvrdá, Angelika Královičová

bottom of page