Centimetre pre Lindušku: Beh do kopca s Jozefom Kamenčíkom
top of page

Centimetre pre Lindušku: Beh do kopca s Jozefom Kamenčíkom

Dátum: 13. apríl 2024

Čas: 7:00 - 19:00

Miesto: Vinohrad pána Sojáka pri Poniklecovej ulici za Pánskymi Nivami v Hlohovci



Hlohovec, 6. apríla 2024 - V nádhernom prostredí Vinohradu pána Sojáka sa práve chystá jedinečná udalosť, ktorá zahreje nielen srdcia, ale aj prinesie nádej a podporu malej Linduške. Jozef Kamenčík, člen tímu Triatlon Team Trnava a finišer pretekov Ironman, sa rozhodol zorganizovať 12-hodinový charitatívny beh do kopca s cieľom získať finančné prostriedky na liečbu Lindušky, 18-mesačného dievčatka z Hlohovca trpiaceho zriedkavým ochorením achondroplázia - poruchou rastu kostí.


Malá Linduška bojuje neúnavne, a teraz môžete prísť a podporiť ju spolu s Jozefom a ostatnými účastníkmi tohto dobročinného podujatia. Beh bude prebiehať na trase dlhej 600 metrov tam a späť, s prevýšením 48 metrov, čo nepredstavuje až tak skutočnú výzvu pre všetkých účastníkov.



Priateľská atmosféra, zážitok z pohybu a hlavne príležitosť prispieť na dôležitú a záchrannú liečbu - to všetko vás čaká vo vinohrade pána Sojáka. Nezabudnite, že tento boj je aj váš, a ak sa nemôžete zúčastniť osobne, môžete prispieť aj finančne na transparentný účet: SK45 8330 0000 0026 0269 2613. Príspevok je vítaný aj na mieste v hotovosti.


Nezmeškajte túto úžasnú príležitosť stať sa súčasťou niečoho väčšieho a prinesme tak spoločne nádej a pomoc Linduške na jej ceste k uzdraveniu. Vaša účasť a podpora je nenahraditeľná. Ďakujeme vám!


Ak neviete z nejakého dôvodu pomôcť finančne, ráta sa aj prezdieľanie tohto článku medzi svojich priateľov. Pomôžete tak osloviť oveľa viac ľudí.


Redakcia CzOH

bottom of page