SocialRideHC 2024: Časť druhá - cyklojazda v znamení komunity a priateľstva
top of page

SocialRideHC 2024: Časť druhá - cyklojazda v znamení komunity a priateľstva

Hlohovec - Cyklistická komunita z okolia Hlohovca opäť ožila v duchu priateľstva počas pokračovania série SocialRideHC 2024.



Dnešná cyklojazda, organizovaná občianskym združením Cyklisti z okolia Hlohovca, prilákala do účasti približne 30 nadšených cyklistov, čo síce predstavuje menší počet účastníkov oproti Vážskemu prológu, no nádejne svedčí o nadšení a oddanosti miestnej cyklistickej komunity.



Srdcom podujatia bola možnosť štartu za dobrovoľný príspevok, ktorý organizátori odmenili 10% zľavou na nákup v reštaurácii Spilka Terasa v Hlohovci. Pre účastníkov, ktorí odštartovali dobrovoľne a odvážili sa na cyklistickú výzvu, bol pripravený zvláštny bonus - nealkoholické pivo zadarmo, taktiež od partnera Spilka Terasa.



Napriek náročným podmienkam v podobe kopcov a silného vetra s rýchlosťou až 30 km/h, sa cyklisti s odhodlaním pustili do jazdy. Bezpečnosť účastníkov a plynulosť dopravy zabezpečovala spoločnosť SCS - SafetyCar Slovakia, v spolupráci s mestskou políciou Hlohovec, čo vytvorilo dôveru a pokojné prostredie na jazdu.



Aj napriek chladnému počasiu na štarte sa atmosféra postupne zohrievala, až sa teplota vyšplhala na príjemných 12°C a slniečko sa pridalo k zábave. Cyklisti si každý okamih jazdy užívali a nechýbalo ani nadšenie a úsmev na tvárach.

SocialRideHC 2024 nebol len o cyklistických výkonoch, ale aj o vytváraní nových priateľstiev a posilňovaní spoločenstva. Niektorí účastníci dokonca našli svoje miesto v predsedníctve klubu Cycling Team Hlohovec, ktoré im ponúklo spoluprácu a zdieľanie ich vášne pre cyklistiku.


Celé podujatie bolo úspešným spojením športu, dobročinnosti a komunity, ktoré vytvorilo nezabudnuteľné zážitky a posilnilo väzby medzi miestnymi cyklistami. SocialRideHC 2024 je dôkazom sily a vášne, ktorá žije v srdci každého cyklistu, a sme radi, že sme mohli byť svedkami tohto úžasného podujatia.



V mene predsedníctva CzOH ďakujeme všetkým zúčastneným. Boli ste opäť skvelí!



Foto: © L. Tvrdá, A. Královičová

bottom of page