Pozvánka: SocialRideHC 2024: Časť druhá...
top of page

Pozvánka: SocialRideHC 2024: Časť druhá...

Updated: Apr 21

Nesúťažná cyklojazda!


Po úspešnej prvej cyklojazde zo série SocialRideHC sa cyklistická komunita opäť stretáva na ďalšom cyklistickom podujatí, ktoré sľubuje ešte viac zábavy a cyklistických dobrodružstiev.



Aj tento rok sa štartovné zbiera na báze dobrovoľného príspevku, vďaka čomu sa každý môže zapojiť a prispieť k dobrej veci.


Pre tých, ktorí sa chcú zúčastniť, je pripravená trasa s dĺžkou 57 kilometrov a prevýšením 465 metrov, ktorá ponúka výzvu pre každého cyklistu, bez ohľadu na úroveň zdatnosti. Štart sa uskutoční pri Hlohoveckej železničnej stanici, odkiaľ sa účastníci vyberú na cestu plnú krásnych scenérií a cyklistických zážitkov. Na úvod nás čaká kopcovitý profil trasy, ktorý robí z druhej cyklojazdy pre hobbíkov "horskú" etapu. Vozidlá od SafetyCar Slovakia však budú dbať na kompaktnosť balíka a teda rýchlosť v kopci určite nebudeme "hrotiť." V prípade potreby sa na horizonte kopca počkáme. O bezpečnosť účastníkov počas presunu cez mesto sa bude starať opäť aj mestská polícia Hlohovec.


HC - Velke Ripnany - HC
.gpx
Download GPX • 145KB

Cieľ pokračovania SocialRideHC je opäť v Spilka Terasa v Hlohovci, kde sa budú môcť cyklisti po dobrom výkone stretnúť, relaxovať a zdieľať svoje dojmy zo závodu. Tu Spilka Terasa, našim účastníkom ponúkne osviežujúce pivo zadarmo ako symbol úspešne zvládnutej cyklojazdy.



Okrem cyklistických výziev sa účastníci môžu tešiť aj na špeciálne odmeny a benefity od partnerov podujatia, čo robí z tohto podujatia nielen skvelý spôsob, ako stráviť deň na bicykli, ale aj príležitosť podporiť dobrú vec a spoločnú cyklistickú komunitu.


Na nedeľu zatiaľ hlásia počasie bez dažďa, avšak pre istotu by sme odporúčali vziať si aj bundy, ktoré si môžete v prípade potreby uskladniť v našich sprievodných vozidlách. Bezpečnosť a pohodlie sú na prvom mieste!



SocialRideHC 2024 je viac ako len cyklojazda - je to príležitosť spojiť sa s rovnako nadšenými cyklistami a užiť si skvelý deň vonku. Tak si nenechajte toto podujatie ujsť - načapujte bicykel dobrým "jonťáčikom" a pridajte sa k nám na SocialRideHC 2024!


Čas: 21.04.2024, 13:00

Štart: Hlohovec, železničná stanica

Cieľ: Hlohovec, Spilka Terasa

Dĺžka: 57 kilometrov

Prevýšenie: 465 metrov

Trať: Hlohovec - Veľké Ripňany - Hlohovec

Typ bicykla: cestný, gravel, trekingový, elektro





Povinnosti účastníkov:

Každý jazdí na vlastné riziko, štartom súhlasíte s našimi podmienkami pre fotografie a GDPR, účastníci sú povinní dodržiavať dopravné predpisy, musia mať prilbu.


Hlavný partneri akcie:












bottom of page