Šok! V Hlohovci vyrastie najväčší cyklistický most na Slovensku
top of page

Šok! V Hlohovci vyrastie najväčší cyklistický most na Slovensku

  1. apríl, Hlohovec, Slovensko - Cyklistickí nadšenci sa môžu tešiť na revolučný prírastok k slovenskej cyklistickej infraštruktúre, keďže sa začínajú prípravy na výstavbu najväčšieho cyklistického mosta na Slovensku, ktorý bude spojovať oba brehy rieky Váh v Hlohovci.


1. apríl

S názvom "CykloMost 1. apríla Hlohovec" bude tento impozantný most poskytovať bezpečnú a pohodlnú cestu pre cyklistov a chodcov, čo zvýši bezpečnosť a zlepší prístupnosť mesta a jeho okolia. Most, ktorého dĺžka presiahne 500 metrov, bude mať špeciálne prispôsobenú šírku pre plynulý pohyb cyklistov aj peších. Navyše, dizajn mosta bude ladiť s okolitou prírodou, aby sa zachovala estetická harmónia.


1. apríl

Podľa slov primátora mesta Hlohovec, Ivana Cyklistu, je tento projekt zásadným krokom v rozvoji cykloturistiky a dopravy v regióne. "Cyklistický most bude symbolom našej snahy o modernizáciu a ekologické myslenie v oblasti dopravy. Veríme, že priláka nielen miestnych obyvateľov, ale aj turistov a cyklistov z celého Slovenska," vyjadril sa primátor.

Stavba mostu má začať v priebehu nasledujúcich mesiacov a očakáva sa, že celý projekt bude dokončený do dvoch rokov. Investícia do tohto cyklistického mostu predstavuje značný krok vpred pre mesto Hlohovec a jeho úsilie o podporu ekologickej a zdravej mobility.


1. apríl

Poznámka od redakcie:

Drahí čitatelia,


Chceli by sme vás upozorniť, že článok, ktorý práve čítate, je fikcia a bol vytvorený v duchu aprílového žartu. Áno, je to ten deň v roku, keď sa traduje, že si ľudia robia žarty a vtipkujú na účet druhých. A tento článok je jedným z nich.


Nie, v Hlohovci sa neplánuje stavba najväčšieho cyklistického mosta na Slovensku. Celý príbeh je vymyslený a má slúžiť skôr na pobavenie a na zavádzanie čitateľov v duchu prvého apríla.


Aj keď by bolo skvelé, keby sa niečo takéto stalo, a cyklistická infraštruktúra na Slovensku sa neustále zlepšuje, tento konkrétny článok je len vtip a nič viac. Takže si ho užite s úsmevom na tvári a nezabudnite sa zasmiať aj ďalším aprílovým žartom, ktorý vám tento deň prinesie!


S úprimným pozdravom,


Redakcia.

bottom of page